• Головна
  • Новини
  • П’ятидесятники у 2013 році приділять більше уваги молоді, хоспісам та євангелвзації...

П’ятидесятники у 2013 році приділять більше уваги молоді, хоспісам та євангелвзації

27.12.2012, 10:37
"Не словом, а ділом", – під таким гаслом відбулася конференція служителів Церкви ХВЄ у Запоріжжі.

"Не словом, а ділом", – під таким гаслом відбулася конференція служителів Церкви ХВЄ у Запоріжжі. Близько 100 служителів узяли участь у звітній конференції Об’єднання церков християн віри євангельської Запорізької області, а також старший єпископ Церкви ХВЄ України М.Паночко  та  його заступник, голова об’єднання церков ХВЄ Дніпропетровської області єпископ М.Мокієнко, інформує сайт п’ятидесятників України.

За словами єпископа Запорізької області В.Гедаревича, за 2012 рік було проведено багато пасторських зустрічей, конференцій, семінарів, відвідано чимало церков, відбулася поїздка на місію до Африки, відкрито дві нові церкви.

Під час конференції делегати наголосили на потребі підтримувати нові церкви. Було відзначено роботу сестринського, молодіжного, дитячого відділів, а також освіти та євангелізації.

Старший єпископ Церкви ХВЄ України Михайло Паночко запропонував у 2013 році приділити увагу молоді, хоспісам, використати святкування «1125-річниці хрещення Руси-України» для  євангелізацій та закликав молитися за єдність у Церквах.

Теги: #ХВЄ