• Головна
  • Новини
  • Християни віри євангельської презентували навчальний посібник про їх віровчення...

Християни віри євангельської презентували навчальний посібник про їх віровчення

09.12.2011, 17:39
Християни віри євангельської презентували навчальний посібник про їх віровчення - фото 1
Представники Церкви християн віри євангельської України презентували навчальний посібник «Засади віровчення Церкви ВХЄ України».

KnygaПредставники Церкви християн віри євангельської України презентували навчальний посібник «Засади віровчення Церкви ВХЄ України». Представлення підручника відбулося у стінах у Київського біблійного інституту. Участь у ньому взяли відповідальні за обласні відділи освіти зі всієї України, а також представники навчальних закладів братства.

Звертаючись до освітян, єпископ ЦХВЄУ Микола Синюк заохотив їх до ревного служіння.

"Ваша ціль – зробити Євангеліє практичним для християнської спільноти, тож сміло прямуйте до неї», - сказав він.

Після молитви благословення та звіту керівників обласних відділів освіти пастор Віктор Вознюк презентував навчальний посібник та навчальний зошит "Засади віровчення Церкви ХВЄ України".

За інформацією офіційного сайту Церкви християн віри євангельської України, освітяни обговорили методи реалізації проекту в церквах і прийняли рішення рекомендувати комітету Церкви ХВЄ України визначити другу та четверту неділі в місяці днями для обговорення тем, поданих у підручнику.

Учасники конференції також проаналізували низку проектів відділу освіти. Серед них: "Біблійні читання у 2012 році", розробка навчальної програми для підлітків (спільно з відділом дитячого служіння), друк зошитів та щоденників для школярів із християнською символікою, заснування загальноосвітніх шкіл при євангельських церквах України, впровадження навчальної програми для християн-науковців на здобуття базової теологічної освіти тощо.

Особливу увагу учасники приділили розробці підручника "Богослужбова практика Церкви ХВЄУ. Посібник для служителя". Віктор Вознюк зазначив, що ціль підручника – дати поради служителям щодо богослужбової практики ЦХВЄУ. Підручник описуватиме священнодії та подасть сценарії їх проведення (спомин смерті Ісуса Христа, водне хрещення, шлюб, молитва над дітьми, похорон, посвячення дому молитви, покладання рук, молитва над хворими та ін.).

Теги: #ЦХВЄУ