• Головна
  • Новини
  • Харизмати Дніпропетровська вивчили 2000 студентів, які роз'їдуться на «місіонерські поля» України...

Харизмати Дніпропетровська вивчили 2000 студентів, які роз'їдуться на «місіонерські поля» України

09.11.2012, 10:23
Харизмати Дніпропетровська вивчили 2000 студентів, які роз'їдуться на «місіонерські поля» України - фото 1
Харизматична Церква «Духовний центр «Відродження» в Дніпропетровську провела біблійний колледж «Гора Мойсея».

1352394329_1-p.jpgХаризматична Церква «Духовний центр «Відродження» в Дніпропетровську провела біблійний колледж «Гора Мойсея». Цього року дипломи про закінчення коледжу отримали більше двох тисяч студентів, повідомляє Релігія в Україні з посиланням на Іnvictory.

У коледжі вчили відомі протестантські проповідники з усього світу: Ральф Нейбор, Томмі Тінні, Віктор Судаков, Генрі Мадава, єпископ Церков «Прославлення» Григорій Сухина і його дружина Галина, співак і музикант Олександр Патлис, засновник міжнародного руху «Шукачі Бога» Сергій Шидловський, засновник телеканалу CNL Максим Максимов, старший пастор Духовного центру «Відродження» Володимир Мунтян, пастор Юлія Захарченко та єпископ Валентин Кольба.

Під час коледжу піднімалися різні питання: віра, взаємини в сім'ї, зростання Церкви за допомогою відкриття домашніх груп, молитва, досягнення успіху і інші.

Протягом двох тижнів автор осередкової моделі Церкви Ральф Нейбор вчив студентів як під час основних служінь, так і на факультативах. Проповідник і автор більше 40 книг Томмі Тінні на одному розповів про важливість єдності членів Церкви та про пошану один до одного.

Останнє служіння коледжу «Гора Мойсея» традиційно провів старший пастор Володимир Мунтян. Він дав студентам останні настанови, підкреслив ще раз важливість покликання і особистого євангелізму в житті кожного. 

«Більше ста місіонерів відразу по закінченню навчання в коледжі роз'їдуться по містах України, щоб відкривати нові Церкви. Таким чином, Євангеліє Боже досягне найвіддаленіших куточків нашої країни», - упевнені в прес-центрі Церкви. 

В кінці служіння єпископ Валентин Кольба звершив молитву посвячення над тими, хто найближчим часом поїде на «місіонерські поля».