У Донецку завершилась конференція "У центрі Божого дива!"

20.09.2011, 10:35
У Донецку завершилась конференція "У центрі Божого дива!" - фото 1
Рішення провести конференцію на фундаменті майбутньої будівлі Церкви виникло буквально за місяць до проведення заходу, після того, як Церкви було відмовлено в оренді ДС "Дружбою", а інші відповідні за площею зали виставили величезні суми.

учасники конференції18 вересня в Донецьку завершилася конференція Української Християнської Євангельської Церкви "У центрі Божого дива!". На історичному для Церкви місці, прямо на нещодавно закладеному фундаменті Дому Божого, який будується, було встановлено близько 6500 місць.

Рішення провести конференцію на фундаменті майбутньої будівлі Церкви виникло буквально за місяць до проведення заходу, після того, як Церкви було відмовлено в оренді ДС "Дружбою", а інші відповідні за площею зали виставили величезні суми. Імпровізований зал під відкритим небом був практично повний з ранку до пізнього вечора, - повідомляє прес-центр УХЄЦ.

Леонід ПадунКілька тисяч делегатів приїхали до Донецька з різних регіонів України, а також ближнього і далекого зарубіжжя. Серед гостей конференції були представники різних християнських конфесій.

Старший єпископ Української Християнської Євангельської Церкви та пастор церкви "Слово життя" в м.Донецьку Леонід Падун в перший день конференції говорив про Євангеліє як силі Божої на спасіння:

Учасниця конференції"Біблія говорить про те, що Ісус – це Слово Боже, і був час, коли це Слово ходило по землі у плоті. Але сьогодні Бог довірив Своє Слово нам, щоб ми стали носіями Євангелія не тільки в Україну, а й до краю землі!".

"Якщо ми будемо будувати Дім для Бога, Він, у свою чергу, буде влаштовувати наші оселі і наше життя", – про це проповідував Карл-Густав Северин, євангеліст зі Швеції.

Також служитель говорив про покликання для Церкви і для кожного віруючого: "Кожен християнин покликаний Богом для Його справ на цій землі. У кожного з нас є свій шлях, а також час, відведений для того, щоб встигнути його пройти. Не витрачай час даремно! Нехай твоє життя залишить слід на цій землі!".

Детальніше про конференцію читайте в репортажі на РІСУ