• Головна
  • Новини
  • Святкування дня народження "Посольства Божого" буде платним для учасників...

Святкування дня народження "Посольства Божого" буде платним для учасників

05.03.2011, 11:20
Святкування дня народження "Посольства Божого" буде платним для учасників - фото 1
Релігійна громада «Посольство Боже», пастором якої є Сандей Аделаджа, анонсувала святкування своєї 17-ї річниці в Києві з 31 березня по 3 квітня 2011 року. Як відзначається на сайті «Посольства Божого», вхід на захід буде платним.

Посольство_Боже.JPGРелігійна громада «Посольство Боже», пастором якої є Сандей Аделаджа, анонсувала святкування своєї 17-ї річниці в Києві з 31 березня по 3 квітня 2011 року. Як відзначається на сайті «Посольства Божого», вхід на захід буде платним.

У програмі святкування анонсовані «презентації служінь і проектів найуспішніших пасторів і служителів із різних країн; помазане слово старшого пастора Сандея Аделаджа та гостей конференції, виступи творчих колективів та багато іншого», – йдеться у тексті запрошення.

«2010-й рік для церкви "Посольство Боже" видався нелегким», – зазначено в повідомленні прес-служби. Нижче вказані розцінки для бажаючих взяти участь у конференції, які варіюються від 25 до 70 грн. з людини та від 40 до 100 грн. з сімейної пари. Дітям до 12 років, пенсіонерам і ветеранам війни відзначити день народження «Посольства Божого» пропонують безкоштовно, а багатодітним сім'ям надається гнучка система знижок.