• Головна
  • Новини
  • «Ми не можемо підтримувати те, що ясно заборонено Біблією», – адвентисти про гей-парад та ЛГБТ-спільноти...

«Ми не можемо підтримувати те, що ясно заборонено Біблією», – адвентисти про гей-парад та ЛГБТ-спільноти

11.06.2016, 16:53

Світова спільнота Адвентистів сьомого дня чітко висловила свою позицію щодо ЛГБТ в офіційній заяві від 3 жовтня 1999 року, підтвердивши цю позицію у жовтні 2012 року. Прес-служба Церкви адвентистів сьомого дня в Україні оприлюднила 11 червня позицію адвентистів Україні щодо гей-параду в Києві, запланованого на ці вихідні.

Світова спільнота Адвентистів сьомого дня чітко висловила свою позицію щодо ЛГБТ в офіційній заяві від 3 жовтня 1999 року, підтвердивши цю позицію у жовтні 2012 року. Прес-служба Церкви адвентистів сьомого дня в Україні оприлюднила  11 червня позицію адвентистів України щодо гей-параду в Києві, запланованого на ці вихідні.

«Ми не можемо підтримувати те, що ясно заборонено Біблією (Лев. 18:22,  20:13, Рим. 1:18, 26, 27, 32) й веде до духовного зубожіння та руйнації суспільства. Незважаючи на те, що ми виступаємо проти пропаганди та практики цих явищ, ми визнаємо цінність кожної людини в очах Господа.

На останній конференції в Кейптауні у 2014 році, присвяченій проблематиці ЛГБТ, із сумом була проголошена висока статистика самогубств та випадків депресії серед цієї спільноти, яка дуже часто пов’язана з несприйняттям оточенням їхніх неприродніх практик, потребою приховувати їх або навпаки — потребою широкого інформування суспільства про свій спосіб життя та бажанням розширення ЛГБТ-спільноти тощо.

Ми закликаємо християн утриматися від погроз, образ, фізичного та психологічного насильства щодо цієї групи осіб, публікацій в Інтернеті матеріалів, які б могли розпалювати ворожнечу та провокувати суспільство до розділення, порушення Закону Божого та законів держави навіть стосовно до тих, хто йде дорогою розпусти і гріха.

У той самий час ми вважаємо пропагування ЛГБТ способу життя у вигляді гей-парадів, прайдів тощо, викликом проти духовності, моральних та сімейних цінностей, благополуччя нашого народу. Дозволи проводити подібні масові заходи, участь ЗМІ в широкому висвітлюванні цих подій, рекламування та протекція таких заходів — це долучення до ЛГБТ-спільноти в справі розколу суспільства, руйнації одвічних сімейних цінностей, підвалин добробуту України.

Звертаємося до Президента та Уряду України, щоби скеровуючи країну шляхом до євроінтеграції, Бог вам дарував мужності обстоювати біблійні принципи моралі, які будуть сприяти духовному відродженню, процвітанню нації та побудові здорового суспільства.

Звертаємося до Київської міської державної адміністрації з проханням: не відчиняйте тих дверей, через які прийде прокляття та моральний занепад нашого суспільства.

Звертаємося до всіх розумних людей доброї волі — не підтримуйте те, що завтра вдарить по вашій сім’ї, дітям і надіям нашого народу на краще майбутнє!»