• Головна
  • Новини
  • Кількість адвентистів у всьому світі складає понад 25 млн осіб...

Кількість адвентистів у всьому світі складає понад 25 млн осіб

11.06.2013, 15:10
У Лівобережному духовному центрі Києва 27 травня відбулася нарада Української Уніонної Конференції Церкви адвентистів сьомого дня (АСД) під девізом «Відродження і християнське життя».

У Лівобережному духовному центрі Києва 27 травня відбулася нарада Української Уніонної Конференції Церкви адвентистів сьомого дня (АСД) під девізом «Відродження і християнське життя». На заході була озвучена остання статистика про конфесії в світовому масштабі, повідомляє сайт Адвентистів сьомого дня.

Зустріч відвідали пастори і керівники цієї Церкви з усієї України. Почесними гостями заходу були секретар Євро-Азіатського дивізіону АСД Володимир Крупський та секретар Всесвітньої адвентистської церкви Джі Ті Нг.

На конференції була оголошена світова статистика адвентистів сьомого дня: з урахуванням сімей та дітей кількість адвентистів у всьому світі складає більше 25 мільйонів чоловік. Щороку Церква хрестить один мільйон осіб. Щодня до неї приєднується близько 3000 чоловік. На думку українських адвентистів, ці цифри говорять про те, що організація швидко зростає, але з чисельним зростанням зростає і відповідальність, необхідність піклуватися про людей і підтримувати їх.