Адвентисти України почали боротися з тютюнопалінням

14.06.2012, 10:18
Адвентисти України почали боротися з тютюнопалінням - фото 1
Адвентисти сьомого дня організовали в Україні низку акцій до міжнародного Дня відмови від тютюнопаління.

Адвентисти.jpgАдвентисти сьомого дня організовали в Україні низку акцій до міжнародного Дня відмови від тютюнопаління, повідомляє"Релігія в Україні" з посиланням на сайт ЦАСД.

Так, 31 травня в рамках Всесвітнього дня боротьби з тютюнопалінням у Житомирі було проведено благодійну акцію "День відмови від тютюнопаління". Організаторами виступили благодійний фонд "Краще життя", Церква Адвентистів сьомого дня, Товариство Червоного Хреста України та обласне Управління охорони здоров'я.

Більше сотні людей пройшли з плакатами вулицями міста. Вони розповідали перехожим про шкідливість тютюнопаління, роздавали листівки, пропонували обміняти цигарки на корисні продукти харчування.

Організатори акції намагалися підштовхнути людей відмовитися від паління та зробити крок до здорового способу життя.

Цього ж дня у Центральному міському парку Вінниці прошла виставка здоров'я, приурочена до дня боротьби з курінням. Акція проведена групою студентів медіко-місіонерської школи санаторію «Наш Будинок» спільно з вінницькими адвентистами. З надзвичайним інтересом відпочиваючі в парку люди слухали лекції і проходілі обстеження свого здоров'я. Практично по кожній з тем з відвідувачами виставки у інструкторів розмова заходила далі, ніж просто інформація про принципи здорового способу життя.

Як йдеться у повідомленні, декілька чоловік  після сеансу антистресового масажу цікавилися, як можна знайти церкву, що організувала цей захід. Немало людей зупинялися біля стенду «Довіра Богові».

3 червня група адвентистів міста Фастова (Київська область) виступила на боротьбу з курінням в місцевому парку. Вже за перших 5 хвилин перебування в парку пастор обміняв пачку сигарет у чоловіка і подарував йому книгу «Велика боротьба». Одна жінка вирішила записатися на програму «Дихайте легко», яку незабаром планують проводити в місцевій общині.