• Головна
  • Новини
  • Адвентисти України збирають кошти для постраждалих від землетрусу в Японії...

Адвентисти України збирають кошти для постраждалих від землетрусу в Японії

04.04.2011, 16:57
Адвентисти України збирають кошти для постраждалих від землетрусу в Японії - фото 1
Рада Українського уніону рекомендує 23 квітня провести у всіх адвентистських громадах України спеціальний збір грошових коштів для підтримки постраждалих від землетрусів і цунамі в Японії.

exklusiv.gifРада Українського уніону рекомендує 23 квітня провести у всіх адвентистських громадах України спеціальний збір грошових коштів для підтримки постраждалих від землетрусів і цунамі в Японії.

Як сказано у зверненні, підписаному президентом Українського уніону Віктором Алексєєнком, секретарем Леонідом Волощуком і скарбником Павлом Кирилюком, в районі лиха є 17 церков, 10 шкіл та 5 інших церковних установ. Всього ж у Японії перебуває близько 15000 адвентистів, об'єднаних у 115 церков. За даними Адвентистської служби новин, чотири будинки закладів церкви АСД в Японії зазнали ушкодження, в тому числі будинок Адвентистського коледжу.

Автори звернення зазначають, що Адвентистське благодійне агентство АДРА в даний час займається постачанням необхідного продовольства і інших ресурсів усім нужденним в уражених регіонах. Президент Всесвітньої адвентистської Церкви Тед Вільсон закликав адвентистів по всьому світу молитися за тих, хто постраждав і перебуває в зоні лиха.

«Неможливо залишитися байдужими до долі наших братів і сестер, - підкреслюється в документі. - Молімося ж за всіх постраждалих у Японії в цей нелегкий для них час і надаймо нашим побратимам грошову допомогу, пам'ятаючи слова Господа Ісуса, адже Він Сам сказав: "Блаженніше давати, ніж брати" (Дії 20, 35)».