• Головна
  • Новини
  • Протестанти проводять у Києві Глобальний лідерський саміт...

Протестанти проводять у Києві Глобальний лідерський саміт

08.12.2018, 10:24
Протестанти проводять у Києві Глобальний лідерський саміт - фото 1

7-8 грудня в Києві відбувається Глобальний Лідерський Саміт (ГЛЗ). Під час заходу пастори багатотисячних церков, місіонери і управлінці світових компаній поділяться своїми знаннями. Українські спікери розкажуть про особистий досвід лідерства та служіння в місцевому контексті.

7-8 грудня в Києві відбувається Глобальний Лідерський Саміт (ГЛЗ). Під час заходу пастори багатотисячних церков, місіонери і управлінці світових компаній діляться своїми знаннями. Українські спікери розкажуть про особистий досвід лідерства та служіння в місцевому контексті, повідомляє Іnvictory.

саміт.jpg

На саміті представлено дев'ять ексклюзивних відеопослань від світових лідерів. Ці виступи перекладені на 60 мов, транслюються в 130 країнах і охоплюють більше 400 000 слухачів по всьому світу.

Учасники ГЛЗ отримують навички та мотивацію від таких спікерів: Крейг Грошел, засновник і старший пастор церкви Life.church, автор бестселерів; єпископ Ті Ді Джейкс, засновник і старший пастор церкви The Potter's House; Анджела Арендс, старший віце-президент Аpple; Саймон Сінеко, автор бестселерів, засновник проекту «Почни з питання« Чому? »; Джон Максвелл, експерт з питань лідерства, автор бестселерів; Страйв Масиву, президент і засновник Еconet, філантроп; Ервін Мак Манус, письменник, футуролог, засновник Мosaic; Расмус Анкерсен, автор бестселерів, підприємець; Карла Харріс, керуючий директор Morgan Stanley.

Крім цього, українські спікери розкриють актуальні теми злободенного контексту бізнесу, управління в церкві та в цивільному секторі. Також безпосередньо на місці можна буде ставити питання і консультуватися зі спікерами.