• Головна
  • Новини
  • У Запорізькому університеті вперше відкриється кафедра протестантського богослов'я...

У Запорізькому університеті вперше відкриється кафедра протестантського богослов'я

25.12.2013, 10:04
У Запорізькому університеті вперше відкриється кафедра протестантського боголов'я.

У Запоріжжі в Класичному приватному університеті (КПУ) незабаром буде відкрита перша в країні кафедра богослов'я «Євангелізм - протестантизм». Про це було вирішено на нараді керівництва ВНЗ 6 грудня, пише РвУ з посиланням на Іnvictory .

Майбутню кафедру повинен очолити пастор запорізької церкви християн віри євангельської "Блага Вість", магістр богослов'я, бакалавр соціології та соціальної роботи, кандидат філософських наук, доцент кафедри гуманітарних дисциплін, докторант - Ігор Семенюк.

Після завершення навчання учні отримають дипломи державного зразка про вищу християнську освіту - кваліфікація бакалавр, потім магістр. Документи на вступ почнуть приймати вже з 1 січня 2014 року.

У КПУ вже діє кафедра православного богослов'я, її представники підкреслюють, що тільки у них є ліцензія на підготовку фахівців.

***

Класичний Приватний Університет в Запоріжжі - вищий навчальний заклад з приватною формою власності. Заснований в 1992 році доктором наук з державного управління, професором Віктором Огаренком. ВНЗ акредитований за найвищим IV рівнем, його випускники отримують дипломи державного зразка.