Рідновіри відкрили дитячу школу магії на Тернопільщині

11.01.2011, 12:10
Рідновіри відкрили дитячу школу магії на Тернопільщині - фото 1
«Родове вогнище рідної православної віри» відкрило в Тернопільській області школу магії, в якій навчаються неповнолітні «Гаррі Поттери». До дитячої ведичної академії «Віда» учні з'їжджаються тричі на рік.

Школа_магії.png«Родове вогнище рідної православної віри» відкрило в Тернопільській області школу магії, в якій навчаються неповнолітні «Гаррі Поттери». До дитячої ведичної академії «Віда» учні з'їжджаються тричі на рік — під час канікул у загальноосвітніх школах.

Під час різдвяних канікул у школі зібралися школярі з України, Росії та Білорус. Ректором академії є Оріяна Магур, дружина Святогора Магура — жреця рідновірів.

Програма академії включає найрізноманітніші елементи фольклору — дітей тут навчають приготуванню чаклунського зілля, східної медитації, друїдичному спілкуванню з рослинами і деревами. Викладачі академії та батьки учнів, як йдеться в матеріалі порталу «Україна сектантська», впевнені: ці здібності в майбутньому допоможуть дітям стати більш щасливими.

Засновником і лідером «Родового вогнища рідної православної віри» є Володимир Куровський — верховний волхв. Його дружина Лада Куровська — відаюча матінка Роду — разом з ректором дитячої академії Оріяною Магур.