• Головна
  • Новини
  • В Криму відбувається Міжнародний фестиваль волхвів та язичників...

В Криму відбувається Міжнародний фестиваль волхвів та язичників

10.09.2010, 13:03
У селищі Заозерному в Криму від 10 до 20 вересня відбувається одне з найбільших святкувань слов’янських рідновірів з України, Росії, Білорусі та інших країн.

У селищі Заозерному в Криму від 10 до 20 вересня відбувається одне з найбільших святкувань слов’янських рідновірів з України, Росії, Білорусі та інших країн. На IV Міжнародний фестиваль ведичної культури слов’ян «Сва Слава», окрім рідновірів, запрошені волхви, жерці, віщуни, старовіри та сповідники ведичних релігій.

Під час фестивалю, як інформує «Релігія в Україні», відбулися; Віче (конференція) рідновірів на тему «Рідна віра — духовна суть слов’янства»; свято Урожаю; з’їзд організаторів семінарів «Родосвіт», круглі столи і семінари з ведичної культури. Крім того, учасники заходу стали свідками обрядів ім’янаречення та вінчання.

Метою фестивалю, як наголосили організатори, є випрацювання найкращих методів пробудження «культурної самосвідомості арійських народів, а також найкращих способів відновлення древньої віри, обрядів, ритуалів та слов’янських свят».

За словами організаторів, одразу після завершення фестивалю розпочнеться навчання в «Православній рідновірській академії віровчення».