• Головна
  • Новини
  • Лідерка «Білого Братства» очолить «посольство Аллаха» в «ДНР»...

Лідерка «Білого Братства» очолить «посольство Аллаха» в «ДНР»

18.11.2015, 09:58
Лідерка «Білого Братства» очолить «посольство Аллаха» в «ДНР» - фото 1
У "ДНР" вийшов черговий випуск газети «Голос Народу». В інтерв'ю газеті Олександр Захарченко, лідер невизнаної "ДНР" розповів про плани духовно і релігійного зближення з сирійським народом, повідомляє Генплан.

img_top.jpg-ggg.jpgУ "ДНР" вийшов черговий випуск газети «Голос Народу». В інтерв'ю газеті Олександр Захарченко, лідер невизнаної "ДНР" розповів про плани духовно і релігійного зближення з сирійським народом, повідомляє Генплан.

«У такі важкі часи, як зараз переживає "ДНР", людям необхідна релігія. Віра завжди допомагала подолати важкі моменти в житті. Сьогодні ми регулярно відправляємо наших братів на допомогу дружньому народові Сирії для боротьби проти терористичної чуми - ІДІЛ. Вирощена на фінансах США і, втративши контроль з боку господарів, ІДІЛ - загроза світовому порядку та громадськості. Щоб ефективніше боротися з ворогом, а так само що б краще зрозуміти менталітет східного народу, прийнято рішення відкрити посольство Аллаха в "ДНР". Очолить його Марія Віктторовна Кривоногова. Вона, як уродженка Донецька і затятий противник хунти - краще за всіх впорається із завданням. У добру путь, ми на вірному шляху».

Олександр Захарченко також підкреслив, що оскільки в "Донецькій народній республіці" знайшлося чимало охочих поїхати на схід, а частина солдатів з Росії використовує Донецьк як якусь базу для подальшої відправки в Сирію, виникла необхідність зблизити духовно і релігійно два народи - сирійський і російський. Адже, коли розумієш, що воюєш за праве діло – легше, підсумував Захарченко.

Марія Кривоногова - вона ж Марія Деві Христос - відома як лідерка сумнозвісної секти "Біле братсво".