В Умані очікують на приїзд 30 тисяч паломників-хасидів

26.08.2019, 09:39
В Умані очікують на приїзд 30 тисяч паломників-хасидів - фото 1
У місті Умань стартувала підготовка до масового приїзду паломників-хасидів, який очікується у вересні-жовтні поточного року. Згідно з прогнозами, на святкування Рош ха-Шана до могили рабина Нахмана збираються приїхати понад 30 тисяч прочан.

У місті Умань стартувала підготовка до масового приїзду паломників-хасидів, який очікується у вересні-жовтні поточного року. Згідно з прогнозами, на святкування Рош ха-Шана до могили рабина Нахмана збираються приїхати понад 30 тисяч прочан, пише infomist.ck.ua .

Умань.jpeg

Начальник Уманського районного відділу УДМС України в Черкаській області Євгеній Приходько зазначив, що громадяни Ізраїлю мають змогу користуватися безвізовим режимом поїздок, який дозволяє перебування до 90 діб протягом 180 діб на території України.

«Однак 26 громадян Ізраїлю постійно проживають на Черкащині, 10 ― було притягнуто до адміністративної відповідальності, стосовно 8 осіб прийнято рішення про примусове повернення», ― повідомили в Управлінні Державної міграційної служби України у Черкаській області.

Нагадаємо, що у 2018 році на святкування Рош-ха-Шана Умань відвідало 27 876 паломників-хасидів із 22 країн світу.