• Головна
  • Новини
  • Ізраїльські діти здійснюють велику подорож єврейськими місцями України...

Ізраїльські діти здійснюють велику подорож єврейськими місцями України

01.07.2018, 10:50
Ізраїльські діти здійснюють велику подорож єврейськими місцями України - фото 1

Учениці старших класів школи «Бейт Рифка» (Кфар Хабад, Ізраїль) на канікулах здійснюють велику подорож єврейськими місцях України. Свою поїздку вони почали з єврейської громади Дніпра як символу єврейського відродження на пострадянському просторі, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт Дніпровської єврейської громади.

Учениці старших класів школи «Бейт Рифка» (Кфар Хабад, Ізраїль) на канікулах здійснюють велику подорож єврейськими місцями України. Свою поїздку вони почали з єврейської громади Дніпра як символу єврейського відродження на пострадянському просторі, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт Дніпровської єврейської громади.

Школярок вразив центр «Менора» і масштаб єврейського життя в Дніпрі. Про історію та сьогодення громади їм розповів головний рабин Дніпра і регіону Шмуель Камінецький.

«Дівчатка у захопленні від нашого міста, від його громади, їм дуже сподобалася «Менора» і вид з її даху, багато хто навіть не уявляли собі, що таке взагалі можливо», - розповіла Аяла Курцвайль, що супроводжує групу.

Після Дніпра діти відправляються у велику подорож - вони відвідають Гадяч, Ніжин, Ганнопіль, Меджибіж та Бердичів - міста, пов'язані з іменами великих єврейських мудреців.