• Головна
  • Новини
  • В Умані посилено готуються до приїзду 30 тисяч хасидів-паломників...

В Умані посилено готуються до приїзду 30 тисяч хасидів-паломників

09.09.2015, 10:26
В  Умані посилено готуються до приїзду 30 тисяч хасидів-паломників - фото 1
Рятувальники ДСНС переходять на посилений цілодобовий режим несення служби в Умані у зв’язку із святкуванням юдейського Нового року – Рош-а- Шана.

Умань.jpgРятувальники ДСНС переходять на посилений цілодобовий режим несення служби в Умані у зв’язку із святкуванням юдейського Нового року – Рош-а- Шана.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, з 13 по 19 вересня в Умані Черкаської області триватимуть святкові заходи. Орієнтовно в цей період до міста прибудуть 25-30 тис. хасидів.

У зв’язку з прибуттям такої кількості паломників значно зростає пожежне і техногенне навантаження на всю інфраструктуру міста. Саме тому з метою попередження виникнення надзвичайних подій та зменшення їхньої кількості ДСНС розробила План реагування на надзвичайні ситуації на цей період.

“З 9 по 19 вересня в Умань рятувальники ДСНС України переходять на посилений цілодобовий режим несення служби. Створено спецзагін, що постійно перебуватиме у місті, сформовано резерв рятувальників для оперативного реагування у разі виникнення різного роду надзвичайних подій. Впродовж усього часу перебування паломників на території Черкащини наші підрозділи чітко та злагоджено гарантуватимуть їхню безпеку”, – наголосив голова ДСНС Микола Чечоткін.