У Британії почали збір коштів для юдеїв України

23.03.2015, 11:22
У Британії почали збір коштів для юдеїв  України - фото 1
Напередодні свята Песах у Лондоні стартувала програма допомоги євреям України, організована фондом «Всесвітня єврейська допомога» (WJR), повідомляє британське видання «Досягнення».

юдеї.jpgНапередодні свята Песах у Лондоні стартувала програма допомоги євреям України, організована фондом «Всесвітня єврейська допомога» (WJR), повідомляє британське видання «Досягнення».

Членам єврейської громади Великобританії пропонується зробити одне з трьох видів пожертвувань для біженців з Донецької та Луганської областей.

Представники WJR пояснюють, що пожертвування в 18 фунтів допоможе оплатити участь 6 осіб в одноденному семінарі з придбання навичок пошуку роботи, 48 фунтів дозволить надати психологічну допомогу трьом постраждалим при військових діях, а 112 фунтів дасть двом людям можливість взяти участь в 10-денному семінарі з пошуку роботи.

«Більше одного мільйона людей були змушені покинути свої будинки через бойових дій, - підкреслив виконавчий директор World Jewish Relief Пол Антіконі. - Тисячі євреїв постраждали. Країна зіткнулася з гуманітарною кризою, яка терміново потребує світової уваги, але не отримує її. Ми можемо і повинні зробити більше». Про це інформує УНІАН-релігії.