• Головна
  • Новини
  • У Дніпропетровську відкрився перший кошерний супермаркет...

У Дніпропетровську відкрився перший кошерний супермаркет

21.10.2013, 15:01
У Дніпропетровську відкрився перший кошерний супермаркет - фото 1
У галереї центру « Менора » в Дніпропетровську , біля входу з боку площі Дем'яна Бєдного, відкрився перший у місті кошерний супермаркет Food - market « Kosher De Luxe».

untitled-s.jpgУ галереї центру « Менора » в Дніпропетровську, біля входу з боку площі Дем'яна Бєдного, відкрився перший у місті кошерний супермаркет Food-market «Kosher De Luxe».

Як повідомляє сайт Дніпропетровської єврейської громади, церемонію розрізання червоної стрічки провели Головний рабин Дніпропетровська і Дніпропетровського регіону Шмуель Камінецький, засновник «Kosher De Luxe» Батья Хава Заславська і директор першого фуд-маркету цієї мережі Реувен Бондар.

«Я чекав цієї події двадцять чотири роки», - сказав Головний рабин.

Під оплески присутніх рабин Камінецький прикріпив мезузу біля входу, прочитав відповідне благословення і побажав «Kosher De Luxe» великого успіху і процвітання.

Фуд-маркет «Kosher De Luxe» працює щодня з 9:00 до 21.00, крім шабату і свят, що мають статус «йом тов». Директор магазину Реувен Бондар розповів, що якщо буде потреба у покупців, у магазин може продовжити години роботи і ввести роботу у моцей Шабес - під кінець суботи.

«Ми готові, якщо в цьому є необхідність, швидко і гнучко реагувати на запити наших клієнтів», - сказав він.