• Головна
  • Новини
  • Ізраїльський рабин інспектував дніпропетровську мацепекарню...

Ізраїльський рабин інспектував дніпропетровську мацепекарню

25.12.2012, 12:30
Ізраїльський рабин інспектував дніпропетровську мацепекарню - фото 1
Головний рабин міста Кфар-Хабаду (Ізраїль) Мордехай-Шмуель Ашкеназі відвідав з візитом Дніпропетровськ, побувавши зокрема у знаменитій мацепекарні. Про це повідомляє сайт місцевої юдейської громади.

album003-oo.jpgГоловний рабин міста Кфар-Хабаду (Ізраїль) Мордехай-Шмуель Ашкеназі відвідав з візитом Дніпропетровськ, побувавши зокрема у знаменитій мацепекарні. Про це повідомляє сайт місцевої юдейської громади.

Рабин Мордехай-Шмуель Ашкеназі високо оцінив роботу Департаменту кашрута дніпропетровської єврейської громади, який очолює рабин Еліша Барам, зазначивши, що розвиток інфраструктури кошерних виробництв у Дніпропетровську вельми вражає.

Особливу увагу рабин Мордехай-Шмуель Ашкеназі під час візиту приділив дніпропетровській мацепекарні, де виготовляється маца-шмура ручної роботи у відповідності з найсуворішими вимогами єврейського закону, з пшениці, що перебуває під постійним контролем з моменту збору врожаю. Робота мацепекарні заслужила високу оцінку рабина, який вважається світовим авторитетом у питаннях кошерності.

«Рав Ашкеназі висловив багато компліментів на нашу адресу за нашу роботу та той рівень, якого ми досягли, - сказав рабин Еліша Барам, - Наша маца-шмура отримала підтвердження свого найвищого рівня кошерності, ну а в тому, що вона найсмачніша у світі, може легко переконатися кожен, хто її спробує».