У Києві мусульмани України зберуться на VI З’їзд

13.11.2018, 09:14

«Духовність. Єдність. Патріотизм» – під таким гаслом 23 листопада в Національному палаці мистецтв «Україна» у Києві відбудеться наймасштабніший захід мусульманської громади за час незалежності – VI З’їзд мусульман України, який збере близько 4000 делегатів-мусульман з усієї України.

«Духовність. Єдність. Патріотизм» –  під таким гаслом 23 листопада в Національному палаці мистецтв «Україна» у Києві відбудеться наймасштабніший захід мусульманської громади за час незалежності – VI З’їзд мусульман України, який збере близько 4000 делегатів-мусульман з усієї України.

З’їзд пройде під патронатом Духовного управління мусульман України – найбільшої мусульманської організації держави, – інформує прес-служба ДУМУ.

«Розвиток українського суспільства та роль мусульманської громади в майбутньому країни – головна тема З’їзду. Захід матиме дві частини. В робочій частині планується звіт про досягнення мусульманської громади, наявні проблеми та шляхи їх вирішення.

В урочистій частині гостей очікує насичена програма: привітання мусульманських лідерів інших держав та представників державної влади України, виступ Верховного Муфтія України, презентація нової програми розвитку, виступи відомих виконавців», – йдеться у повідомленні.

На захід запрошені  очільники мусульманських громад з різних регіонів, представники державної влади, дипломатичних місій, громадських організацій, голови інших релігій та конфесій.