• Головна
  • Новини
  • Муфтій Саїд Ісмагілов закликав мусульман віддати закят аль-фітр біженцям з Криму і Донбасу...

Муфтій Саїд Ісмагілов закликав мусульман віддати закят аль-фітр біженцям з Криму і Донбасу

24.07.2014, 12:22
Муфтій Саїд Ісмагілов закликав мусульман віддати закят аль-фітр біженцям з Криму і Донбасу - фото 1
Саїд Ісмагілов, Муфтій Духовного управління мусульман України «Умма», закликає мусульман віддати закят аль-фітр, який виплачується мусульманами по завершенню місяця Рамадан, на потреби біженців з Криму і Донбасу.

ismagilov.jpgСаїд Ісмагілов, Муфтій Духовного управління мусульман України «Умма», закликає мусульман віддати закят аль-фітр, який виплачується мусульманами по завершенню місяця Рамадан, на потреби біженців з Криму і Донбасу.

«Рекомендую віддавати ваші пожертви в мечеті та Ісламські культурні центри, де вже організована волонтерська робота для допомоги нашим одновірцям, які опинилися у важкому становищі. Для мусульман, які знаходяться в зоні АТО, рекомендую віддавати ваш закят аль-фітр, в першу чергу, нужденним людям старшого віку і сиротам (так як місцями утруднена виплата пенсій та інших соціальних допомог), а також хворим нужденним в медикаментах. Нагадую, що в Україні в цьому році розмір закять аль-фітр становить 50 гривень з людини і його необхідно віддати до настання святкової молитви». Про це Муфтій написав на своїй Фейсбук-сторінці.