• Головна
  • Новини
  • В Ісламському культурному центрі Києва єгипетський шейх неповторним голосом читає Коран...

В Ісламському культурному центрі Києва єгипетський шейх неповторним голосом читає Коран

17.07.2013, 12:18
В Ісламському культурному центрі Києва єгипетський шейх неповторним голосом читає Коран - фото 1
У дні священного для мусульман місяця Рамадан в Ісламському культурному центрі Києва кожен бажаючий може послухати дивовижну рецитацію священного Корану.

IMG_8489_thumb.jpgУ дні священного для мусульман місяця Рамадан в Ісламському культурному центрі Києва кожен бажаючий може послухати дивовижну рецитацію священного Корану. Щодня перед вечірньою та післяполудневої молитвою шейх Ас-Сайид Ахмад Кірбаль, спеціально запрошений на час Рамадану з Єгипту, неповторним голосом читає аяти з Одкровення Всевишнього.

Як інформує сайт Іслам в Україні, навряд чи вдасться пригадати, коли в Україну приїжджав читець з подібними голосовими даними. Стиль читання Корану шейхом Ас-Сайідом Ахмадом Кірбалем багато хто порівнює із читанням відомого у всьому мусульманському світі шейха Абдуль-Басита Абдус-Самада з Єгипту (Abdul Basit 'Abd us-Samad, 1927-1988).

«Потужний голос і неповторний стиль цього читання вражають своєю красою і бездоганною рецитацією Корану. Тривалі паузи між декламацією аятов божественної Книги дозволяють слухачам глибоко замислитися над величчю і могутністю Всевишнього Аллаха», - зазначає інтернет-видання.

Цінителі Корану зможуть по достоїнству оцінити красу голосу шейха Ас-Сайіда Ахмада Кірбаля, відвідавши на youtube.com канал Ісламського культурного центру.