• Головна
  • Новини
  • Безхатченки та пенсіонери за 100 гривень: оточення Медведчука організувало мітинг на підтримку Філарета...

Безхатченки та пенсіонери за 100 гривень: оточення Медведчука організувало мітинг на підтримку Філарета

23.08.2019, 14:09
В центрі Києва на Михайлівській площі 22 серпня відбувся черговий мітинг. Люди стояли з плакатами "Я з Філаретом", "Варфоломію, дайте Україні справжній Томос, не йдіть на змову з Путіним".

В центрі Києва на Михайлівській площі 22 серпня відбувся черговий мітинг. Люди стояли з плакатами "Я з Філаретом", "Варфоломію, дайте Україні справжній Томос, не йдіть на змову з Путіним".

"Філарет до нас звернувся і дав клич та сказав підтримати. Вони мають миром сісти за стіл переговорів і зібрати людей, які розуміються, і найти дорогу та спільне бачення",– розповіла «24 каналу» організаторка мітингу.

Проте, що за мітинг відбувався на Михайлівській площі, розуміли не всі учасники заходу.

"Нам сказали, просто прийдіть на акцію на 10 ранку та о 12:30 та отримайте 100 гривень. В мене маленька пенсія, тому і ходжу за гроші на подібні акції", – сказала одна із учасниць акції.

"Я спочатку не знав, я прийшов за 100 гривень. Мені сказали, аби їх отримати треба постояти 1,5 години", – додав інший учасник акції.

Відреагував на подію і речник ПЦУ архиєпископ Євстратій (Зоря). У своїй сторінці у Фейсбук він назвав організаторів пікету, щоб дати  відповідь на питання: Хто впливає на думку Патріарха Філарета і чому відбувається те, що відбувається. І яке до всього цього має відношення Росія?

Архиєпископ Євстратій написав: "Є низка відео з вчорашньої акції під Михайлівським, де виступають Наталія Анатоліївна Миролюб та Патімат Чупалавівна Омарова (у шлюбі Мельничук, також представляється як Міла Мельничук).

Остання - з орбіти Віктора Медведчука. То вона виступає як «правозахисниця» та «експерт» з «Комітету захисту Конституції і прав громадян», то - як політик-«самовисуванець» (суголосний із лінією «Опозиційної платформи - За життя») і борець з «Опозиційним блоком».

Якщо на фото під Михайлівським справді вона - тоді низка питань відпадають.

І тоді зрозуміло, чому саме «112 канал» з орбіти Медведчука-ОПЗЖ за кілька днів до пікету раптом вирішив взяти інтерв‘ю на Пушкінській, 36.

Н. Миролюб фігурує як організатор події. Про її зв‘язки з організацією Медведчука «Український вибір» можна побачити інформацію в мережі - пишуть, що вона очолювала Бориспільську районну організацію «УВ». Так само пишуть про її участь у Центральній раді міжнародного руху «Ми любимо Росію» - в 2016 р. (тобто на третьому році російської агресії).

В останні місяці Н. Миролюб разом з П. Омаровою (Мілою Мельничук) проводять «громадські акції», де захищають «права віруючих Московського Патріархату» і які активно потім рекламуються через конгломерат «СПЖ» - «Перший козацький»".