• Головна
  • Новини
  • Патріарх Філарет вшанував новітніх героїв на Личакові у Львові...

Патріарх Філарет вшанував новітніх героїв на Личакові у Львові

13.09.2017, 13:52
12−14 вересня у Львові з першосвятительським візитом перебуває Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

12−14 вересня у Львові з першосвятительським візитом перебуває  Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

Мер Львова Андрій Садовий спільно з Патріархом Філаретом та Владикою Димитрієм сьогодні вшанували новітніх Героїв на Личаківському кладовищі, поклавши квіти, запаливши лампадки та помолившись біля могил загиблих Героїв АТО. Про це інформує «Високий замок».

Під час перебування у Львові Патріарх здійснить візит до Львівсько-Сокальської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату та відвідає Львівський державний університет безпеки життєдіяльності. Також в рамках візиту відбудеться щорічна Всеукраїнська Патріарша проща до місця чудесного явлення Пресвятої Богородиці на Жовківщині.

 Програма візиту:

13 вересня, середа:

– 10.00 год. – Божественна Літургія святителя Іоана Золотоустого на цілющому джерелі присілка Заглина (с. Монастирок, Жовківський р-н) в рамках щорічної Всеукраїнської Патріаршої прощі до місця чудесного явлення Пресвятої Богородиці. Виїзд від Свято-Покровського кафедрального собору (м. Львів, вул. Грушевського, 2) о 07.00 год.

14 вересня, четвер:

– 10.00 год. – Патріарх відвідає Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, де звершить молебень за викладачів та студентів з нагоди 70-річчя створення навчального закладу.