• Головна
  • Новини
  • Патріарх Філарет вшанував жертв аварії на Чорнобильській АЕС...

Патріарх Філарет вшанував жертв аварії на Чорнобильській АЕС

27.04.2015, 09:08
Патріарх Філарет вшанував жертв аварії на Чорнобильській АЕС - фото 1
26 квітня 2015 року Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет відвідав Меморіально-парковий комплекс Жертв аварії на Чорнобильській АЕС, розташований поруч з Миколаївським храмом на Татарці (Київ).

dsc_0286_240_363.jpg26 квітня 2015 року  Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет відвідав Меморіально-парковий комплекс Жертв аварії на Чорнобильській АЕС, розташований поруч з Миколаївським храмом на Татарці (Київ).

Глава УПЦ КП очолив Панахиду за жертвами Чорнобильської катастрофи 1986 року у співслужінні єпископа Вишгородського Агапіта та духовенства міста Києва.

Після Панахиди  Патріарх Філарет, голова Шевченківської районної державної адміністрації разом з духовенством та ліквідаторами наслідків Аварії на ЧАЕС поклали квіти до меморіального кургану.

Наприкінці візиту від імені голови громадської організації ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС "Союз. Чорнобиль. Україна" Іван Дерда нагородив Святійшого Патріарха Філарета почесною відзнакою. Про це повідомляє Прес-служба УПЦ КП.