• Головна
  • Новини
  • Будь-які повідомлення про дату кінця світу є помилковими, – архиєпископ УПЦ КП...

Будь-які повідомлення про дату кінця світу є помилковими, – архиєпископ УПЦ КП

17.11.2012, 12:05
Архиєпископ закликав не піддаватися паніці та не сприймати всерйоз подібні заклики. При цьому архиєпископ розповів, що в Євангеліях говориться про кінець світу, однак коли він настане – невідомо.

Будь-які повідомлення про дату кінця світу є помилковими, оскільки знання це приховано від людства. Про це, як передає кореспондент «Коментарів», заявив голова Інформаційного управління УПЦ КП, архиєпископ Євстратій (Зоря).

«Про день же той і годину ніхто не знає, ні Ангели небесні, а тільки Отець Мій», – пояснив священик. Тому кожен, хто називає конкретну дату кінця світу, з євангельської точки зору говорить завідомо неправдиві речі.

Крім того, єрарх нагадав, що апокаліптичних пророцтв уже було чимало, але жодне з них не збулося. Що вже саме по собі повинно служити підтвердженням того, що ні 21, ні 22, ні 23 грудня нічого особливого не станеться.

Тому владика закликав не піддаватися паніці та не сприймати всерйоз подібні заклики. При цьому архиєпископ  розповів, що в Євангеліях говориться про кінець світу, однак коли він настане – невідомо.