• Головна
  • Проекти
  • Будинок милосердя, заснований УПЦ КП на Донеччині, покидають спонсори...

Будинок милосердя, заснований УПЦ КП на Донеччині, покидають спонсори

20.12.2010, 09:23
Будинок милосердя, заснований УПЦ КП на Донеччині, покидають спонсори - фото 1
Створений і утримуваний архиєпископом Донецьким і Маріупольським УПЦ КП Будинок милосердя в Тельманівському районі Донецької області, в якому перебувають понад 60 полишених рідними без догляду людей похилого віку та хворих, втрачає своїх спонсорів.

dim_myloserdia.w.jpgСтворений і утримуваний архиєпископом Донецьким і Маріупольським УПЦ КП Сергієм (Горобцовим) Будинок милосердя в Тельманівському районі Донецької області, в якому перебувають понад 60 полишених рідними без догляду людей похилого віку та хворих, втрачає своїх спонсорів. Головною причиною, за словами спонсорів, є їхнє побоювання за себе та свій бізнес — допомога Київському Патріархату на Донеччині може обернутися численними проблемами.

«Так вже було у 90-х роках, і керівництво єпархії розуміє рішення благодійників», — йдеться у повідомленні прес-служби УПЦ КП.

Зараз Будинок милосердя перебуває у скрутному становищі. Особливо потрібні памперси для дорослих та миючо-дизенфікуючі засоби. Загалом, в будинку з радістю приймуть будь-яку допомогу.

Будинок милосердя знаходиться в с. Греково-Олександрівка, вул. Ювілейна (Тельманівського району на Донеччині).