• Головна
  • Новини
  • Майже вся редакція молодіжного журналу УПЦ МП заразилася коронавірусом...

Майже вся редакція молодіжного журналу УПЦ МП заразилася коронавірусом

19.05.2020, 11:29
Майже вся редакція молодіжного журналу УПЦ МП заразилася коронавірусом - фото 1

"Ми доробили номер і злягли. Майже вся редакція захворіла. Підписували випуск в друк вже по телефону - навіть просто передати роздруківки в видавництво було страшно, вірус дуже заразний", - розповіла випусковий редактор молодіжного журналу УПЦ МП "Отрок" Юлія Комінко в інтерв'ю журналу "Фома в Україні",

"Ми доробили номер і злягли. Майже вся редакція захворіла. Підписували випуск в друк вже по телефону - навіть просто передати роздруківки в видавництво було страшно, вірус дуже заразний", - розповіла випусковий редактор молодіжного журналу УПЦ МП "Отрок" Юлія Комінко в інтерв'ю журналу "Фома в Україні", яке опубліковане 18 травня, повідомляє Портал "Credo.Press".

На обкладинку 100-го номера журналу поміщені слова про пандемію "Все тільки починається". "Можете уявити собі ситуацію? Навкруги ковід, істерія, Іонинський [монастир УПЦ МП в Києві, де розташовується редакція,] і ботсад закриті на невизначений, притому тривалий термін, головний редактор в лікарні, і всі ми знаємо, що хвороба реально вбиває, - і тут таке «багатообіцяюче»: все тільки починається ", - поділилася своїми емоціями Юлія Комінко.

За її словами, в редакції склалася традиція "робити кожен випуск як останній"; "Викладатися на всі 100%, не економлячи сил і, не думаючи про завтрашній день".

"Ніяких анонсів нового номера ми не робили, карантин так карантин, - розповіла випусковий редактор. - Дихали киснем, вимірювали сатурацію і сподівалися на краще. Втішаючись, що якщо номер і останній, то хоча б вийшов найсильнішим. Але пройшов Страсний Тиждень, за нею світлий, в кінці якого, як світло в кінці тунелю, запалилися надією ці три слова. Все. Тільки. Починається. і з'явилися сили жити і працювати".