• Головна
  • Новини
  • Митрополит Онуфрій не зник, він – усамітнився, - топ-менеджер Новинського...

Митрополит Онуфрій не зник, він – усамітнився, - топ-менеджер Новинського

06.05.2020, 09:29
Митрополит Онуфрій не зник, він – усамітнився, - топ-менеджер Новинського - фото 1
Предстоятель УПЦ Московського Патріархату, митрополит Онуфрій живий та здоровий. Про це повідомляють одразу кілька джерел, близьких до очільника УПЦ МП.

Предстоятель УПЦ Московського Патріархату, митрополит Онуфрій живий та здоровий.

Про це повідомляють одразу кілька джерел, близьких до очільника УПЦ МП, пише Главком.

Зокрема топ-менеджер «Смарт-холдингу» Вадима Новинського Олексій Пертін вчора, у свій день народження, опублікував фото з Онуфрієм та написав, що «день почався зі Cлужби».

Настоятель Херсонської єпархії Московського Патріархату Геннадій Шкиль, який запостив те саме фото, написав при цьому, що Онуфрій начебто й не хворів. А його «зникнення» з інформаційного поля – це все молитви та усамітнення у великодній період.

«Вороги Церкви почали активну кампанію з приводу нібито захворювання блаженнішого Митрополита Онуфрія, грунтуючись на зникненні його з інформаційного поля», - повідомив священник РПЦ в Україні.

«Блаженніший… є ченцем, для якого набагато важливіше відокремлена молитва, ніж постійне миготіння в Інтернеті та ЗМІ. Тим більше в такі святі дні, як післявеликодні. На цьому фото Блаженніший вітає клірика з Днем народження. Фото зроблено вчора. Як бачимо, немає ніяких слідів хвороби, блаженніший живий-здоровий», - написав соратник Онуфрія.

Слід зауважити, сам Олексій Пертін, який багато років працює на високих посадах у бізнес-імперії одіозного депутата та бізнесмена російського походження Вадима Новинського, рівно рік тому був рукоположений митрополитом Онуфрієм у сан диякона.

До слова, напередодні нардеп Вадим Новинський заявив, що також одужав від коронавірусу.

Раніше ЗМІ повідомили, що митрополит Антоній та Предстоятель УПЦ МП Онуфрій таємно госпіталізовані з коронавірусом.

Під час Великодніх свят сайт Києво-Печерської Лаври почав ставити минулорічні великодні новини, аби віряни під час свят не помітили відсутності Предстоятеля. Серед таких повідомлень - привітання Предстоятеля церкви Московського патріархату в Україні, митрополита Онуфрія 30 квітня 2019 року.

Раніше на головній сторінці сайту Києво-Печерської лаври його упорядники розмістили привітання з Великоднем від іменні настоятеля монастиря митрополита Павла, яке також датується 2019 роком.