У Києво-Печерській Лаврі помер ще один монах

18.04.2020, 10:18
У Києво-Печерській Лаврі помер монах Никодим (в миру - Левицький Микола Олександрович). Про це 17 квітня повідомив сайт Лаври.

У Києво-Печерській Лаврі помер монах Никодим (в миру - Левицький Микола Олександрович). Про це 17 квітня повідомив сайт Лаври.

Зазначається, що монах Никодим прийшов в Лавру зі Свято-Духова скиту Почаївської Лаври. Причину смерті насельника у Лаврі не уточнюють.

«Ще раз просимо всіх прихожан Лаври і всіх православних християн посилити молитви про тих братам, які ще перебувають у лікарні, а також про всю братії Києво-Печерської Лаври, щоб за молитвами святих угодників Печерських Господь урятував усіх нас від цієї смертоносної пошесті. Нехай Господь береже всіх нас Господь!», - йдеться у повідомленні.

У Лаврі також повідомили, що до обителі після лікування повернулися шість насельників.

Як РІСУ інформувала, 12 квітня помер насельник Києво-Печерської Лаври 73-річний архімандрит Нектарій (в миру – Коваленко Олександр Андрійович), наступного дня, 13 квітня, помер 47-річний єродиякон Наум.

В обох підтвердили коронавірус.

У намісника лаври Павла діагностували коронавірус. Йому зробили ПЛР-тест, який підтвердив у служителя коронавірус.

13 квітня Кличко заявив, що у Києво-Печерській лаврі вже більше 90 підтверджених випадків СOVID-19, а святиню закрили на карантин.