• Головна
  • Новини
  • Митрополит Онуфрій насварив журналістку через незручні питання до нардепа Новинського...

Митрополит Онуфрій насварив журналістку через незручні питання до нардепа Новинського

27.03.2020, 15:44
Очільник УПЦ МП Митрополит Онуфрій під час відвідин Чернівецької обласної клінічної лікарні у компанії з нардепом Вадимом Новинським посварився з журналістами через незручні запитання.

Очільник УПЦ МП Митрополит Онуфрій під час відвідин Чернівецької обласної клінічної лікарні у компанії з нардепом Вадимом Новинським посварився з журналістами через незручні запитання.

Відео із словесною перепалкою, яка відбулась 25 березня, опублікувала журналістка Галина Єреміца. Про це інформує Релігійна правда.

Так, вона поставила запитання Новинському: “Вас раніше призначили “смотрящим” по Херсонщині. А чи можна вважати, що ви зараз є “смотрящим” на Буковині, тому що ви так розщедрилися?”.

Нардеп обурився через це запитання, вигукнувши: “Що значить “смотрящий”? Що значить “розщедрилися”?”.

Тоді в суперечку вступив сам Митрополит Онуфрій, зробивши зауваження журналістці: “Смотрящі в тюрмі знаходяться”.

Пізніше Єреміца запитала у Митрополита, чому храми УПЦ МП “грубо порушують правила карантину”, оскільки в неділю на Літургії у Києво-Печерській лаврі люди були без масок і їи ніхто не нагадував про дотримування правил карантину. На Літургії були і діти.

“Ви прийшли сюди, щоби провокувати? Подякуйте Богові за те, що ми привезли”, — відповів Предстоятель УПЦ МП.

 “Жіночко, я би вам порадив, щоби ви молилися Богові і зменшили свою злобу”, — додав Митрополит Онуфрій.

“Скажіть “Дякую!” та йдіть собі з Богом!” — вигукнув журналістці Вадим Новинський.

Релігійна правда додає, що цього тижня президент Володимир Зеленський попросив олігархів та бізнесменів допомоги на місцях у боротьбі з коронавірусом. Для цього він призначив “кураторів” над конкретними областями. Куратором над Херсонщиною поставили нардепа від “Опозиційного блоку”, спонсора УПЦ МП Вадима Новинського.