У Києві триває засідання Священного Синоду УПЦ МП

06.12.2019, 11:54
У Києві триває засідання Священного Синоду УПЦ МП - фото 1
На території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври 6 грудня розпочалось останнє у 2019 році засідання Священного Синоду Української Православної Церкви Московського Патріархату.

На території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври 6 грудня розпочалось останнє у 2019 році засідання Священного Синоду Української Православної Церкви Московського Патріархату, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ МП.

Засідання очолив Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.ї

Постійними членами Священного Синоду є: митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел, митрополит Сімферопольський і Кримський Лазар, митрополит Хустський і Виноградівський Марк, митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон, митрополит Камʼянець-Подільський і Городоцький Феодор, митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, митрополит Луганський і Алчевський Митрофан, секретар Священного Синоду УПЦ, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній.

Під час роботи засідання Священного Синоду розглядатимуться поточні питання з життя Церкви, будуть заслухані звіти Синодальних установ УПЦ МП.