• Головна
  • Новини
  • Митрополити УПЦ МП з Донбасу вже можуть перетинати лінію розмежування...

Митрополити УПЦ МП з Донбасу вже можуть перетинати лінію розмежування

12.12.2018, 09:54
Митрополити УПЦ МП з Донбасу вже можуть перетинати лінію розмежування - фото 1
11 грудня 2018 року митрополиту Донецькому і Маріупольському Іларіону та митрополиту Горлівському і Слов’янському Митрофану відновили пропуски, що дозволяють перетинати лінію розмежування на Донбасі. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

11 грудня 2018 року митрополиту Донецькому і Маріупольському Іларіону та митрополиту Горлівському і Слов’янському Митрофану відновили пропуски, що дозволяють перетинати лінію розмежування на Донбасі. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Горлівської єпархії.

пропускw.jpg

Як йдеться у повідомленні, парафії і Донецької, і Горлівської єпархії знаходяться по обидві сторони лінії розмежування. Для повноцінного здійснення свого служіння правлячим архиєреям цих єпархій необхідно особисто бути присутнім на парафіях і в монастирях по обидва боки, наголошують в єпархії.

Двома днями раніше єрархів не пропустили в Україну для здійснення богослужіння в Успенському Миколо-Василівському монастирі, аргументувавши це тим, що з 7 грудня Служба безпеки України анулювала їх пропуски.