• Головна
  • Новини
  • Митрополит УПЦ (МП) звинуватив США в розведенні отруйних комарів-терористів...

Митрополит УПЦ (МП) звинуватив США в розведенні отруйних комарів-терористів

02.10.2018, 12:38
Намісник Успенської Києво-Печерської Лаври УПЦ МП митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павло (Лебідь) заявив про “секретні лабораторії США”, розкидані по колишньому СРСР, де розводять “бойових комарів” та іншу отруйну живність.

Настоятель Успенської Києво-Печерської Лаври УПЦ МП митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павло (Лебідь) заявив про “секретні лабораторії США”, розкидані по колишньому СРСР, де розводять “бойових комарів” та іншу отруйну живність.

Своїми роздумами митрополит Павло поділився з журналістами московського пропагандистського видання “Україна.ру”, передає Credo.Ru.

“Сьогодні хвороб невидимо. Ну, вони самі собою не є. Це є в лабораторії. Ось, мені довелося нещодавно чути, що є лабораторій кілька на території Радянського Союзу колишнього, американських, які заражають комарів, заражають інших комах, тварин, і випускають у світ для того, щоб нести загрозу населенню”, – розповів  єрарх.

Додамо, що митрополита розкритикували й у РПЦ.

Так, колишній голова синодального Відділу зі взаємодії Церкви і суспільства РПЦ МП о. Всеволод Чаплін, відомий своїми радикальними поглядами,  порадив митрополиту озброїтися доказами існування “бойових комарів”, перш ніж заявляти про таке.