• Головна
  • Новини
  • В УПЦ (МП) заявили, що спецслужби заважають їм привозити віруючих в Київ на свято Хрещення...

В УПЦ (МП) заявили, що спецслужби заважають їм привозити віруючих в Київ на свято Хрещення

23.07.2018, 15:43
В УПЦ (МП) заявили, що спецслужби заважають їм привозити віруючих в Київ на свято Хрещення - фото 1

27 липня в Києві на Володимирській гірці УПЦ (МП) провелде молебень і хресний хід на честь 1030-річчя з Дня Хрещення Київської Русі. Захід знаходиться під питанням, оскільки, як стверджують в УПЦ (МП, спецслужби масово скасовують рейсові автобуси до столиці України. Про це повідомляє пресс-служба УПЦ (МП) .

27 липня в Києві на Володимирській гірці УПЦ (МП) провелде молебень і хресний хід на честь 1030-річчя з Дня Хрещення Київської Русі. Захід знаходиться під питанням, оскільки, як стверджують в УПЦ (МП, спецслужби масово скасовують рейсові автобуси до столиці України. Про це повідомляє пресс-служба УПЦ (МП) .

Хода_МП.jpg

В УПЦ (МП) наголошують, що державні службовці заборонили перевізникам Овруцького району їхати в цей день в столицю країни. Також, В УПЦ (МП) стверджують, що 28 липня організацією автобусів для участі в урочистостях УПЦ Київського Патріархату будуть займатися самі місцеві адміністрації.

"Всі перевізники почали масово відмовляти - всі ті, хто має свої автопарки, всі власники мікроавтобусів. Називають різні причини, але неофіційно розповідають, що 27 липня виходити на рейси в напрямку Києва їм заборонили спецслужби", — говорить протоєрей Овруцької єпархії Олег Доминський.

За повідомленням УПЦ (МП), подібні дії з боку спецслужб покликані штучно створити видимість того, що віруючих Української Православної Церкви Московського Патріархату менше, ніж прихильників УПЦ Київського Патріархату.

Аналогічна інформація, як стверджують в УПЦ (МП) надходить з Запорізької, Сумської, Черкаської та Херсонської областей, а також Тернополя.