• Головна
  • Новини
  • Несподіваний цинізм: запорізький митрополит УПЦ (МП) підтримав флешмоб з іграшками...

Несподіваний цинізм: запорізький митрополит УПЦ (МП) підтримав флешмоб з іграшками

06.01.2018, 08:39
Несподіваний цинізм: запорізький митрополит УПЦ (МП) підтримав флешмоб з іграшками - фото 1
Митрополит Української Православної Церкви Московського Патріархату Лука підтримав ініціативу людей, які закликали приносити ляльки до церкви УПЦ (МП), де відмовилися відспівувати загиблу дитину.

Митрополит Української Православної Церкви Московського патріархату Лука підтримав ініціативу людей, які закликали приносити ляльки до церкви УПЦ (МП), де відмовилися відспівувати загиблу дитину.

Лука.jpg

На брифінгу в Запоріжжі Лука запропонував вкладати інший зміст у цей флешмоб, який "відрізняється від запропонованого радикальними націоналістами", які таким чином нібито хочуть викликати засудження дій запорізького священика, що відмовився відспівувати дитину. Зокрема митрополит запропонував збирати іграшки, щоб згодом передати в дитячі будинки.

"Дорогі мої, в пам'ять про Євгенія я прошу вас, приносьте в храми ляльки, цукерки. Ми їх роздамо в дитячі будинки, малозабезпечені сім'ї. Це добра християнська традиція", - сказав він.

За словами митрополита, "жодна Церква в світі не відспівала би дитину, яка не є членом Церкви". На думку священнослужителя, УПЦ КП є "релігійно-політичною організацією". Про це інформує РБК-Укрсаїна.