• Головна
  • Новини
  • Валіза митрополита Володимира (Сабодана) піде з молотка на благодійному аукціоні для допомоги бійцям АТО...

Валіза митрополита Володимира (Сабодана) піде з молотка на благодійному аукціоні для допомоги бійцям АТО

10.11.2015, 15:07
Валіза митрополита Володимира (Сабодана) піде з молотка на благодійному аукціоні для допомоги бійцям АТО - фото 1

Глава «Фонду пам'яті Блаженнішого митрополита Володимира» митрополит Олександр (Драбинко) має намір організувати 23 листопада 2015 урочисті заходи з нагоди 80-річчя з дня народження колишнього Предстоятеля УПЦ (МП) митрополита Володимира і провести благодійний аукціон серед меценатів Церкви для допомоги бійцям АТО.

Сабодан_і_Драбинко.pngГлава «Фонду пам'яті Блаженнішого митрополита Володимира» митрополит Олександр (Драбинко) має намір організувати 23 листопада 2015 урочисті заходи з нагоди 80-річчя з дня народження колишнього Предстоятеля УПЦ (МП) митрополита Володимира і провести благодійний аукціон серед меценатів Церкви для допомоги бійцям АТО, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Joinfo.ua.

Лотом на благодійному аукціоні планується виставити валізу, з якою митрополит Володимир прибув до України в 1992 році.

"Виручені кошти митрополит Олександр планує направити на лікування поранених в зоні АТО бійців української армії, а також висвітлити вказану подію в ЗМІ з метою доведення до суспільства інформації, що і серед єпископату УПЦ ( МП) також є патріотично налаштоване духовенство", - повідомило джерело в Київській єпархії. При цьому він додав, що керівництво УПЦ (МП) відсторонилось від участі у запланованих заходах.