• Головна
  • Новини
  • Новий Предстоятель УПЦ (МП) максимально засекретив своє життя від преси, – журналісти ТСН...

Новий Предстоятель УПЦ (МП) максимально засекретив своє життя від преси, – журналісти ТСН

06.11.2014, 11:49
Новий Предстоятель УПЦ (МП) максимально засекретив своє життя від преси, – журналісти ТСН - фото 1
Митрополит Онуфрій спілкується лише з ретельно відібраною пресою. Останнє інтерв'ю, приурочене своєму 70-річчю, він дав прес-службі Києво-Печерської Лаври.

Онуфрій.gifМитрополита Української Православної Церкви (Московського Патріархату) Онуфрій, якому вчора виповнилося 70 років, можна вважати скромним. Позашляховик "Вольво" замість 600-го "Мерседеса", колишній директор Фонду соцстрахування України і два семінаристи -за охоронців, скромна келія у дорогій резиденції на околицях Києва – саме таким журналісти побачили митрополита, йдеться в сюжеті ТСН. 

Митрополит Онуфрій спілкується лише з ретельно відібраною пресою. Останнє інтерв'ю, приурочене своєму 70-річчю, він дав прес-службі Києво-Печерської Лаври.

Як стверджують журналісти ТСН, Митрополит Онуфрій максимально засекретив своє життя, а його оточення робить усе, щоби преса не довідалася, де він і що з ним.

Їздить ж предстоятель на позашляховику "Вольво". У рейтингу найдорожчих іномарок, якими пересуваються священики, джип предстоятеля "пасе задніх" - набагато дорожчі машини є в намісника Лаври Павла та інших.

Резиденція Онуфрія на околицях Києва також не вирізняється розкішшю – там він займає маленьку кімнату на третьому поверсі, але буває в ній не часто.

День народження Митрополит звик щороку зустрічати на святій горі Афон, не став винятком і цей рік. В той же час, священики кажуть, що поки Митрополит Онуфрій на Афоні молиться Богу, його не треба турбувати, бо будь-які спроби будуть марними: із собою предстоятель традиційно не бере жодного засобу зв'язку.