У Митрополита Володимира відкрилася внутрішня кровотеча

23.06.2014, 10:29
У Митрополита Володимира відкрилася внутрішня кровотеча - фото 1
Митрополит Переяслав-Хмельницький та Вишневський УПЦ (МП) Олександр (Драбинко) 22 червня попросив усіх небайдужих молитися за Блаженнішого Митрополита Володимира, у якого відкрилася внутрішня кровотеча.

Oleksandr_Drabynko.jpgМитрополит Переяслав-Хмельницький та Вишневський УПЦ (МП) Олександр (Драбинко) 22 червня попросив усіх небайдужих молитися за Блаженнішого Митрополита Володимира, у якого відкрилася внутрішня кровотеча.

"У Блаженнішого Володимира відкрилася внутрішня кровотеча. Тому я за особистою ініціативою попросив усіх молитися за нього. Але в умовах сучасної медицини це некритично", – сказав отець Драбинко, передає НБН.

За його словами, Митрополиту Володимиру надається уся можлива допомога. Загрози його життю немає.

Раніше в УПЦ (МП) розповіли про тиск з боку колишніх президента України Віктора Януковича, генерального прокурора Віктора Пшонки, міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та інших екс-високопосадовців на митрополита Київського і всієї України Володимира з метою усунення його від управління Українською Православною Церквою (Московського Патріархату). Про це йшлося у спеціальному сюжеті ТСН.