Митрополита Володимира виписали з лікарні

10.04.2014, 11:03
Митрополита Володимира виписали з лікарні - фото 1

9 квітня Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Київський і всієї України Володимир у своїй резиденції у Свято-Пантелеімонівському монастирі у Феофанії вже зустрівся з учасниками Координаційної ради Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ.

9 квітня Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Київський і всієї України Володимир у своїй резиденції у Свято-Пантелеімонівському монастирі у Феофанії вже зустрівся з учасниками Координаційної ради Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ.

Сабодан-w.gif

Голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ  протоєрей Георгій Коваленко розповів Його Блаженству  про результати  зустрічі Координаційної ради.

Зокрема, отець Георгій повідомив про проведення весняного, ІХ Фестивалю ЗМІ православних, який  за попередньою інформацією відбудеться з 19 по 22 травня 2014 року в м.Вінниці.

Предстоятель УПЦ (МП) благословив кожного учасника Координаційної ради та побажав усім успіхів і Божої допомоги у праці.

Як повідомив офіційний сайт УПЦ (МП), 9 квітня в Успенській Києво-Печерській Лаврі відбулася Координаційна рада Синодального інформаційно-просвітницького відділу Української Православної Церкви. Під головуванням голови СІПВ УПЦ протоєрея Георгія Коваленка, за участю співробітників відділу, в засіданні взяли участь керівники єпархіальних інформаційно-просвітницьких відділів з Луцька, Харкова, Львова, Вінниці, Мукачева, Луганська, Херсона, Донецька, Сум, Дніпропетровська.