• Головна
  • Новини
  • У День Св. Миколая у всіх монастирях та храмах УПЦ (МП) молитимуться за «примноження любові»...

У День Св. Миколая у всіх монастирях та храмах УПЦ (МП) молитимуться за «примноження любові»

18.12.2013, 10:58
У День Св. Миколая у всіх монастирях та храмах УПЦ (МП) молитимуться за «примноження любові» - фото 1
Предстоятель УПЦ (МП) закликав вірних цієї Церкви «не порушуйте внутрішнього миру і любові роздратуванням і образливими словами, не допускати агресії та насильства».

Сабодан.jpgРозпорядженням Митрополита Володимира (Сабодана) від 16 рудня благословляється  в усіх монастирях та на парафіях Української Православної Церкви (МП) 19 грудня  2013 року в день пам’яті святителя і чудотворця Миколая звершити молебень, на якому піднести особливу молитву про примноження любові.

З нагоди празника св. Миколая Предстоятель УПЦ (МП) також оголосив Звернення до вірних Української Православної Церкви, яке поширив офіційний сайт УПЦ (МП).

У ньому сказано, що Українська Православна Церква об’єднує своїх віруючих незалежно від політичних поглядів, регіону проживання та національності, тому «єдність Церкви і любов між собою – це те, що заповідував нам Господь. Справжня християнська любов «довготерпить, милосердствує, любов не заздрить, любов не вихваляється, не гордиться, не безчинствує, не шукає свого, не роздратовується, не мислить зла, не радіє неправді, а радіє істині; усе покриває, всьому вірить, всього надіється, все переносить. Любов ніколи не перестає…», – сказано у документі Глави УПЦ (МП).

Предстоятель УПЦ (МП) закликав вірних цієї Церкви «не порушуйте внутрішнього миру і любові роздратуванням і образливими словами, не допускати агресії та насильства».