• Головна
  • Новини
  • Предстоятель УПЦ (МП) відзначив церковними нагородами громадських діячів...

Предстоятель УПЦ (МП) відзначив церковними нагородами громадських діячів

17.10.2013, 09:24
Предстоятель УПЦ (МП) відзначив церковними нагородами громадських діячів - фото 1
Митрополит Київський і всієї України Володимир у своїй резиденції у Свято-Пантелеїмонівському монастирі в Феофанії 16 жовтня відзначив церковними нагородами громадських діячів з нагоди 1025-річчя Хрещення Київської Русі.

Нагородження.jpgМитрополит Київський і всієї України Володимир у своїй резиденції у Свято-Пантелеїмонівському монастирі в Феофанії 16 жовтня відзначив церковними нагородами громадських діячів з нагоди 1025-річчя Хрещення Київської Русі.

Зокрема, Його Блаженство відзначив орденами "1025-річчя Хрещення Київської Русі" директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації Оксану Добровольську, генерального директора рекламної компанії Gallery plus Дмитра Зайцева та віце-президента по роботі з державними органами Gallery plus Костянтина Рубана.

На церемонії нагородження були також присутні глава Адміністративного апарату Київської Митрополії протоєрей Володимир Коцаба та секретар Київської єпархії по місту Київ протоієрей Віктор Іващук.

Архипастир подякував нагородженим за активну діяльність на благо як Української Православної Церкви, так і усіх віруючих громадян нашої країни, інформує офіційний сайт УПЦ (МП).