• Головна
  • Новини
  • В УПЦ (МП) нагородили чиновників Києва за організацію святкування 1025-ліття Хрещення...

В УПЦ (МП) нагородили чиновників Києва за організацію святкування 1025-ліття Хрещення

10.09.2013, 09:12
В УПЦ (МП) нагородили чиновників Києва за організацію святкування 1025-ліття Хрещення - фото 1
Митрополит Київський і всієї України Володимир у своїй резиденції у Свято-Пантелеімонівському монастирі у Феофанії 9 вересня зустрівся з групою осіб, що допомогали в організації та проведенні святкових заходів, присвячених 1025-й річниці Хрещення Київської Русі.

Київ.JPGМитрополит Київський і всієї України Володимир у своїй резиденції у Свято-Пантелеімонівському монастирі у Феофанії 9 вересня зустрівся з групою осіб, що допомогали в організації та проведенні святкових заходів, присвячених 1025-й річниці Хрещення Київської Русі.

Предстоятель подякував за допомогу в організації ювілейних святкувань та нагородив орденами 1025-річчя Хрещення Київської Русі.

Нагород були удостоєні: голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, секретар Київради Галина Герега, виконуючий обов’язки генерального директора телеканалу «Перший національній» Олександр Пантелеймонов та інші.

У зустрічі взяли участь: керуючий справами УПЦ, перший вікарій Київської Митрополії митрополит Бориспільський Антоній, голова Адміністративного апарату Київської Митрополії протоієрей Володимир Коцаба, голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу протоієрей Георгій Коваленко. Про це інформує прес-служба УПЦ (МП).