• Головна
  • Новини
  • Єпископат УПЦ (МП) вдячний Митрополиту Володимиру за жертовне служіння...

Єпископат УПЦ (МП) вдячний Митрополиту Володимиру за жертовне служіння

29.07.2013, 12:42
Єпископат УПЦ (МП) вдячний Митрополиту Володимиру за жертовне служіння - фото 1
З нагоди ювілею 1025-річчя Хрещення Київської Русі та дня рівноапостольного князя Володимира єпископат УПЦ (МП) звернувся до Митрополита Володимира із словами привітання та молитовної підтримки.

SabodanV_w.jpgЗ нагоди ювілею 1025-річчя Хрещення Київської Русі та дня рівноапостольного князя Володимира єпископат УПЦ (МП) звернувся до Митрополита Володимира із словами привітання та молитовної підтримки.

«Під мудрим керівництвом Вашого Блаженства Українська Православна Православна Церква вже більше двох десятиліть несе своє спасительне служіння в незалежній Українській державі. Ці роки стали для нас свідченням особливого піклування Господа нашого Ісуса Христа про Його Святу Церкву… Постать і особистість Вашого Блаженства вже увійшли в історію нашої Святої Церкві. Своїм служінням у найважчі для Православ'я в Україні роки Ви проявили себе як обраний сосуд, який вміщує в собі благодать, що необхідна для збереження та примноження церковної єдності. Постать Вашого Блаженства, Ваше жертовне служіння об'єднують різні сили та спрямування не лише всередині нашої Святої Церкви, але й за її межами - в українському суспільстві та державі. Своїм життям та словом Ви свідчите, що Церква є разом не з окремими політичними партіями чи ідеологічними спрямуваннями, а з народом. Ви також символізуєте соборність нашої Церкви, де кожен може бути почутим і голос кожного має вагу. Чесноти, які Ви втілюєте у Вашому Предстоятельському служінні, є запорукою єдності нашої Церкви та добробуту нашого народу», – йдеться у привітанні Митрополита Володимира від єпископату УПЦ (МП), яке поширив офіційний сайт цієї Церкви.