• Головна
  • Новини
  • Патріарх Кирил прийняв делегацію козачих отаманів України...

Патріарх Кирил прийняв делегацію козачих отаманів України

06.12.2012, 10:19
Патріарх Кирил прийняв делегацію козачих отаманів України - фото 1

З благословення Митрополита Київського і Всієї України Володимира делегація козачих отаманів України 4 грудня взяла участь у святковому богослужінні та зустрічі отаманів козацтва Росії, Білорусі та України з Патріархом Московським і Всієї Русі Кирилом, які пройшли в Донському монастирі м. Москви.

козаки.JPGЗ благословення Митрополита Київського і Всієї України Володимира делегація козачих отаманів України 4 грудня взяла участь у святковому богослужінні та зустрічі отаманів козацтва Росії, Білорусі та України з Патріархом Московським і Всієї Русі Кирилом, які пройшли в Донському монастирі м. Москви.

Українську делегацію, що складалася з керівників Вірного Козацтва, Азовського і Запорізького козачих військ і кримських організацій «Слава і Воля» і козачого братства «Єдність» очолив голова Синодального відділу з питань пастирської опіки козацтва України та духовно-фізичного виховання молоді єпископ Ямпільський Іосиф.

Патріарх РПЦ подякував козакам за вірність канонічній Православній Церкві та вручив отаману Вірного Козацтва Олексію Селіванову Патріаршу грамоту, інформує Прес-служба Синодального відділу з питань пастирської опіки козацтва України та духовно-фізичного виховання молоді.