• Головна
  • Новини
  • Секретар Предстоятеля УПЦ (МП) зустрівся із Патріархом Єрусалима і всієї Палестини Феофілом ІІІ...

Секретар Предстоятеля УПЦ (МП) зустрівся із Патріархом Єрусалима і всієї Палестини Феофілом ІІІ

14.11.2012, 09:15
Секретар Предстоятеля УПЦ (МП) зустрівся із Патріархом Єрусалима і всієї Палестини Феофілом ІІІ - фото 1

12 листопада секретар Предстоятеля УПЦ архиєпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, перебуваючи з благословення Митрополита Київського і всієї України Володимира на Святій Землі, зустрівся із Патріархом Святого Града Єрусалима і всієї Палестини Феофілом ІІІ у його резиденції в Єрусалимі.

IMG_4336.JPG12 листопада секретар Предстоятеля УПЦ (МП) архиєпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, перебуваючи з благословення Митрополита Київського і всієї України Володимира на Святій Землі, зустрівся із Патріархом Святого Града Єрусалима і всієї Палестини Феофілом ІІІ у його резиденції в Єрусалимі. 

На зустрічі сторони обговорили питання привезення до Єрусалиму Гефсиманської Плащаниці Пресвятої Богородиці, яка протягом останніх двох місяців перебуває в Україні.

Архиєпископ Олександр передав Патріархові вітання від Предстоятеля Української Православної Церкви.

В свою чергу, Патріарх Феофіл передав через владику Олександра добрі побажання Митрополиту Володимиру і запевнив, що завжди підносить молитви за Його Блаженство біля єрусалимських святинь. Про це інформує офіційно сайт УПЦ (МП).