• Головна
  • Новини
  • Предстоятель УПЦ (МП) прийняв новопризначеного Посла Німеччини в Україні...

Предстоятель УПЦ (МП) прийняв новопризначеного Посла Німеччини в Україні

09.10.2012, 09:31
Предстоятель УПЦ (МП) прийняв новопризначеного Посла Німеччини в Україні - фото 1
Митрополит Київський і всієї України Володимир 8 жовтня прийняв у своїй резиденції у Свято-Пантелеімонівському монастирі у Феофанії новопризначеного Посла Федеративної Республіки Німеччина в Україні д-ра Крістофа Вайля.

IMG_6344.JPGМитрополит Київський і всієї України Володимир 8 жовтня прийняв у своїй резиденції у Свято-Пантелеімонівському монастирі у Феофанії новопризначеного Посла Федеративної Республіки Німеччина в Україні д-ра Крістофа Вайля.

Під час зустрічі були обговорені проблеми церковно-державних стосунків і міжконфесійних та міжрелігійних відносин в Україні та Німеччині.

У зустрічі також взяли участь: керуючий справами УПЦ архієпископ Бориспільський Антоній, секретар Предстоятеля УПЦ архиєпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, співробітники посольства. Про це повідомляє офіційний сайт УПЦ (МП).

Довідка. Посол Крістоф Вайль працює в Міністерстві закордонних справ Німеччини з 1983 року. Перед призначенням в Україну був Послом Федеративної Республіки Німеччина у Багдаді та Мінську.