Митрополит Володимир відвідав свою малу Батьківщину

03.09.2012, 09:22
Митрополит Володимир відвідав свою малу Батьківщину - фото 1
Митрополит Володимир 2 вересня відвідав свою малу Батьківщину — с. Марківці, Летичівського р-ну, Хмельницької обл. У Свято-Архангело-Михайлівському храмі села Митрополит очолив Літургію.

Володимир.JPGМитрополит Володимир 2 вересня відвідав свою малу Батьківщину — с. Марківці, Летичівського р-ну, Хмельницької обл. У Свято-Архангело-Михайлівському храмі села Митрополит очолив Літургію.

Йому співслужили: архиєпископ Бориспільський Антоній, керуючий справами УПЦ, митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній, єпископ Житомирський і Новоград-Волинський Никодим, архієпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, секретар Предстоятеля УПЦ, архієпископ Городницький Олександр та духовенство благочиння.

Після Богослужіння Митрополит Володимир подякував усіх за спільну молитву та нагородив Благословенними грамотами колектив хору «Зорі Полісся» за участь у ювілейному концерті на честь 20-ї річниці Харківського Архієрейського Собору УПЦ та 20-річчя служіння на Київській кафедрі Предстоятеля Української Православної Церкви. 

Митрополит Володимир також відвідав кладовище, де звершив панахиду за спочилими батьками — Маркіяном та Феодосією, — спочилими родичами, односельчанами, за полеглими у Великій Вітчизняній війні воїнами та новопреставленими православними християнами. Про це інформує офіційний сайт УПЦ.