• Головна
  • Новини
  • У крові намісника Києво-Печерської лаври і депутата від Партії регіонів виявили ртуть і миш'як...

У крові намісника Києво-Печерської лаври і депутата від Партії регіонів виявили ртуть і миш'як

09.07.2012, 10:45
У крові намісника Києво-Печерської лаври і депутата від Партії регіонів виявили ртуть і миш'як - фото 1
У крові намісника Києво-Печерської Лаври і депутата Київради від ПР владики Павла (Лебедя) знайшли отруйні речовини - ртуть і миш'як. Про це повідомляє газета «Сегодня».

Павло ЛебідьУ крові намісника Києво-Печерської Лаври і депутата Київради від ПР владики Павла (Лебедя) знайшли отруйні речовини - ртуть і миш'як. Про це повідомляє газета «Сегодня».

«Деякий час тому владика Павло опинився в реанімації. Потім він лікувався у Німеччині, де в його крові виявили миш'як і ртуть - речовини, які застосовували для отруєння у вищих шарах суспільства в Середньовіччі. Сам владика поки нікого не звинувачує. Він тільки повернувся до Києва, і, можливо, ми звернемося в міліцію», — сказав газеті Василь Анісімов. В кулуарах Церкви кажуть, що у владики Павла вистачає недоброзичливців — на його посаду багато претендентів, адже це почесний статус і великі грошові потоки.

Як повідомив газеті «Сегодня» головний лікар Київської лікарні № 1 Ігор Чермак, потрапити такі речовини в організм могли і через їжу, і повітряно-крапельним шляхом. «Сказати щось більш конкретне можна тільки після вивчення результатів експертизи», — сказав Чермак.